Interjúk

Adagio a nagykoncert után
2008.05.15. 09:30:00 (26 hozzászólás)
Egy nagyszerű koncerten vagyunk túl, ahol nagyon nagy volt az izgalom, az öröm, a siker. Mindenki jól érezte magát, még ha - az előre ki nem számítható okok miatt - sokat is kellett várni a sorban a bejutáshoz. Ováció, taps és számtalan pozitív visszajelzés a helyszínen, e-mail-en, különböző rajongói fórumokon. A kérdés már csak az, hogy művészeink hogyan érezték magukat, mit gondoltak erről az egészről és, hogy mindezt ők hogyan élték meg? A kérdésem is mindösszesen ez volt, ez barokk körmondatba fordítva.
Hölgyválasz van az Adagiónál - Bors magazin
2007.11.25. 01:19:00 (5 hozzászólás)
Adagio a Bors magazinban
Musicalek MÁZS-képpen
2007.11.21. 21:16:00 (14 hozzászólás)
A Private Moon Records oldaláról MÁZS-ról.
Nagy Sándor a Bors magazinban !
2007.11.21. 08:44:00 (6 hozzászólás)
Az elkészült naptár sokak érdeklődését felkeltette. Nagy Sanyi most a Bors magazinnak adott interjút.
Interjú Nagy Sanyival - 2008 Naptárfotózás
2007.10.25. 08:21:00 (42 hozzászólás)
Egyszer azt írtam róla, hogy fiatal és jóképű, meg, hogy szakmailag nagyon képzett és hogy közben rappel is! CDk jelentek meg, most meg naptár készült vele!  A beszélgetés közben persze mindvégig szerény. Mintha csak egy Pulitzer díjas újságíró kérdéseire kellene válaszolnia. Hölgyeim! A képek "Sanyisak", bár még kicsit várni kell rájuk. Addig is itt egy interjú és néhány kép a fotózásról!
Interjú Janza Katával
2007.10.01. 01:53:00
Munkám során az a csodálatos, hogy sok mindenkivel beszélhetek, kérdezgethetek. Most éppen egy csodálatos hangú, rendkívül vidám természetű angyalt sikerült pár percre elrabolni kisfiától és a színháztól.
Interjú Nagy Sanyival
2007.09.25. 10:41:00
Hölgyeim! Figyelem! Talán ennyi is elég volna bevezetőnek az ifjú titánnak, aki sok-sok női szívet ejtett már rabul. Na de ennél azért kicsit többről van szó. Sokan figyelték kíváncsian a musical estek RAP sztárját, egyszer csak egy új formáció az Adagio együttes meghatározó szereplőjeként. Hát igen, fiatal, jóképű és a komoly szakmai felkészülés egyik eredménye: Adagio. Erről beszélgettünk néhány mondatban.

Webmester
Interjú Náray Erikával
2007.09.25. 08:04:00
Bevallom őszintén mindig izgalom fog el, ha a hangját meghallom. Az én Scully ügynököm. Imádtam a sorozatot és igazából minden sorozatot, melyben az Ő hangja szólal meg. Ezzel persze nem szeretném színészi tehetségét kisebbíteni, de ha egyszer az ember fia a tv-n keresztül többet "találkozik" vele mint színházban, nincs mit tenni. Ezen jelenséget egyébiránt rendkívül sajnálatosnak tartom, de ebbe most ne menjünk bele, hiszen sikerült pár kérdés erejéig feltartanom a művésznőt.

Webmester
Egy hosszú utazásról hazafelé tartva sikerült telefon végre kapnom Zahovay Zoltánt. Bevallom nem törődtem a fáradtságával és azzal sem hogy vezet. Elvégre mégis csak ő találta ki ezt az egészet! Mindenképpen ki akartam belőle csikarni legalább néhány mondatot. Sikerült! Persze ennél mi többre vágyunk. Igéretet kaptam, hogy később beszédesebb lesz.

Webmester

Bejelentkezés

Felhasználónév
Jelszó


Regisztráció
Elfelejtette jelszavát?

Támogatóink

Támogattuk