Hölgyválasz van az Adagiónál - Bors magazin

Küldés e-mailbenNyomtatás
(2007.11.25. 01:19:00)
Adagio a Bors magazinban
Hölgyválasz van az Adagiónál


Nyert ügye van az Adagiónak. A férfitrió sármos tagjai mindig megdobogtatják a női szíveket, és Érintés című lemezükkel is őket célozzák meg. Homonnay Zsolt, Nagy Sanyi és Balczó Péter már a trió első két korongján is érzelmes húrokat pengetett, de az új CD az eddigieknél is romantikusabb dalokat tartalmaz.
- Általában a közönség véleményére támaszkodva választjuk ki a dalokat. Ha van olyan sláger, amelyet a koncertünkön nagyon szerették a rajongók, azt biztosan feltesszük a lemezre - mondta Homonnay.
A fiúk elhatározták, hogy májusban újra megtöltik a Sportarénát.
- A legutóbbi nagykoncertünkön már elővételben elkeltek a jegyek, így most kifejezetten odafigyelünk arra, hogy mindenki, aki szeretne, részt vehessen a rendezvényen - mondta Nagy Sanyi, aki elárulta: rengeteg hölgyrajongó veszi körül.
- Havonta meghívom a vendégeket egy-egy találkozóra és ott szívesen válaszolok a kérdéseikre.

Görgényi
Hozzászólások | Új
Vendég |  2012.10.13. 04:54
Kép
szerint:Kf6szf6nf6m a ve9leme9nyt! :)Szerencse9m volt, hogy e9n me1r tudtam aolugnl, mikor belefogtam ebbe az ege9szbe. El sem tudom ke9pzelni igaze1n, hogy ene9lkfcl milyen nehe9z lehet a dolga az embernek A linket meg kf6szi! Utf3lag beleedrtam a bejegyze9sbe, mert nagyon jf3nak tartom a szolge1ltate1st (egy pe1r hete magamtf3l is re1akadtam az oldalra )!
detta |  2009.08.08. 22:28
Kép
annyira szeretem az Adagiot és Sanyit is :)
bogica269 |  2008.10.16. 10:49
Kép
Szia sanyi ide Tatabányára mikor jöttök olyan jo lenne!! imádlak titeket.
Vendég |  2008.05.21. 11:28
Kép
Meglepetés meglepetés hátán! Most olvasom, hogy Sanyi, havonta meghivja a vendégeket egy-egy találkozóra és ott szivesen válaszol a kérdéseikre. Meglepetés számomra? Hogy van még erre is idő. Tudom megy ill. menni fog a József..., lesz Miskolcon az operafesztivál keretében az Adagio (már van jegyünk!), és stb. amit nem is tudok, tudunk. Gondolom, hogy milyen fárasztó lehet egy-egy koncert után még mosolyogva, kedvesen dedikálni, fotózni. Köszönöm a kedvességed, a türelmet - ez az emberi nagyság! A kislányomat és bennünket is lenyűgöztél! Szivesen elmennék, ha lesz beszélgetés. Lehet nem is beszélgetni, csak hallgatni. Köszi: Judit
Erika49 |  2008.02.07. 15:37
Kép
Drága Sanyi! Mikor lesz a legközelebbi lehetőség, hogy találkozhassak veled? Legutóbbi ilyen beszélgetés dec.9-én volt, ott voltam, de azóta nem tudok róla, hogy lenne. Puszi! Erika
Új hozzászólás
Hozzászólás:
Ellenőrző kód: Ellenőrző kód

Bejelentkezés

Felhasználónév
Jelszó


Regisztráció
Elfelejtette jelszavát?

Támogatóink

Támogattuk