Interjú Nagy Sanyival

(2007.09.25. 10:41:00)
Hölgyeim! Figyelem! Talán ennyi is elég volna bevezetőnek az ifjú titánnak, aki sok-sok női szívet ejtett már rabul. Na de ennél azért kicsit többről van szó. Sokan figyelték kíváncsian a musical estek RAP sztárját, egyszer csak egy új formáció az Adagio együttes meghatározó szereplőjeként. Hát igen, fiatal, jóképű és a komoly szakmai felkészülés egyik eredménye: Adagio. Erről beszélgettünk néhány mondatban.

Webmester
1. Olvasható volt a weboldalatokon, hogy olyan produkciót akartatok az Adagio-val látrehozni, mely saját elképzeléseken alapszik, kedvenc dalaitokat összeszedve. Hogyan történt ez?

Valóban ez egy saját ötlet volt, és ehhez kértük fel Környei Attilát segítségül, aki a SONY BMG-hez irányította a társaságot.

2. Hogy történik nálatok a dalok válogatása? Hiszen mégiscsak hárman vagytok!

Minden esetben úgy történik, hogy rengeteg dalt meghallgatunk akár 100-as nagyságrendben, és aztán a végére ezekből mindig szelektálódik, lesz belőle 14-15 nóta, majd legvégül marad egy 13-as egység. Persze ilyenkor mindig - főleg most az utolsó lemeznél olyan csapat állt össze, hogy folyamatosan kommunikáltunk velük, hogy ők 1-1 dallal amit mi felmutattunk mit tudnának kezdeni. És akkor jönnek a javaslatok, majd pedig közös megegyezéssel alakul ki a végső sorrend.

3. Meddig lehet az Adagio-t csinálni?

Mivel ez most kezdett elindulni igazán olyan formában, amire ez ki lett találva, így nagyon remélem, hogy 2-3 év még legalább benne van.

4. Kaptok-e olyan leveleket, aminek hatására változtattok eredeti elképzeléseiteken?

Persze van egy rajongó tábor és egy honlapja ennek az egésznek. Folyamatosan kapunk visszajelzéseket, hála Istennek nagyon sok pozitívat. Ez a tény, meg az, hogy eddig mind a két lemez nagyon rövid idő alatt platina lemez lett igazolja, hogy jól működik.

5. A CD-k elkészítésén kívül, mennyire egy csapat az Adagio? Nagyon sok dolgot csináltok még ezen kívül, van egymásra időtök?

Nagyon összekovácsolódtunk, és hát természetesen vannak kisebb összezörrenések, de ezek is a munka jobbítására vannak és arra, hogy minnél jobb legyen az amit csinálunk. Egyébként nagyon jól elvagyunk, úgy gondolom, hogy nagyon jó a csapat, az utazások alkalmával is mindig jó hangulatban telik az idő. Abszolút pozitív!

6. Már folyamatban van a 3. CD-tek. Mikorra várható?

Október végére!

7. Hoztok-e nekünk számokat a szeptemberi koncertetekre a legújabb CD-ről? Ha igen akkor miket?

Én azt gondolom, hogy 2-t mindenképpen szeretnénk, de ez legyen meglepetés!
Nincs jogosultsága hogy hozzászóljon a hírhez!

Bejelentkezés

Felhasználónév
Jelszó


Regisztráció
Elfelejtette jelszavát?

Támogatóink

Támogattuk