Interjú Janza Katával

(2007.10.01. 01:53:00)
Munkám során az a csodálatos, hogy sok mindenkivel beszélhetek, kérdezgethetek. Most éppen egy csodálatos hangú, rendkívül vidám természetű angyalt sikerült pár percre elrabolni kisfiától és a színháztól.
1. Szívesen jársz " hozzánk " fellépni? Miért?

Nagyon szívesen járok hozzátok fellépni, mert a körülmények átlagon felül jók, gondolok itt a szervezésre, fogadtatásra, technikai feltételekre, emberi hozzáállásra, és nem utolsó sorban a rengeteg szendvicsre, mignonra, amit imádok. Mindig megbecsülve érzem magam, és mindig feldobódva megyek haza, alig várva a következő zacos gálát. Csúcs szuper a műsor összeállítás is, ami szintén arra ösztönöz bennünket,hogy mindig új és izgalmas dalokat tanuljunk meg ezzel is bővítve a repertoárunkat. Jó érzés,hogy gondolkodtok bennünk, és hogy színvonalas műsorokat találtok ki nekünk. Sose szeressetek ki belőlünk és mi - a közönség és mi,tehát így együtt - ígérem megháláljuk.

2. Milyennek tervezed a következő évedet ( évadot )?

A következő évadban sok dolgom lesz a tervek szerint - gondolok itt az Abigélre és a Szentivánéji álomra - de azért természetesen visszaállok a régi szerepeimbe is. Mindezt csak lassan, fokozatosa, hiszen legfontossabb számomra a kisfiam lányom és a családi harmónia megőrzése.

3. Van szerepálmod?

Szerepálmom nincs, de azért az Evitát és az Anna Kareninát szívesen elénekelném egyszer.

4. Mit fogsz csinálni ( mit szeretnél ) 10 év múlva?

Tíz év múlva nem tudom merre sodor az ár. Egy biztos, amíg bírom dalolni fogok. Ha nem a színházban akkor otthon Samukának valami szép altatót.

5. Sikeres embernek tartod magad?

Sikeres és boldog vagyok, remélem ez sokáig így is marad. Persze a legfontosabb sosem a karrier, hanem a családi boldogság. Na és az egészség. Ha lehetne kívánni valamit én csak ezt kérném.
Nincs jogosultsága hogy hozzászóljon a hírhez!

Bejelentkezés

Felhasználónév
Jelszó


Regisztráció
Elfelejtette jelszavát?

Támogatóink

Támogattuk