Vélemények a székesfehérvári Adagio koncertről

(2007.10.08. 06:28:00)
Az előadás után csak pár egyszerű kérdést tettem fel. Miért Adagio? Mi az amit az egyes embereknek jelent? Hogy tetszett az előadás?

Csapody Nikolett Skrabák Ágnes Fehér Ferenc

Csapody Nikolett
Siófokról érkeztünk. Musical estek folyamán és a színházból ismertem meg Nagy Sándort és Homonnay Zsoltot. Amikor megjelent az Adagio nem volt kérdés, hogy megnézzük, meghallgatjuk őket. Nagyon tetszik az a stílus, ahogyan és amit énekelnek. Ahova tudunk megyünk velük, mivel sajnos Siófokon már maradt el eső miatt előadás.

Skrabák Ágnes
Salgótarjánból érkeztünk, nagyon szeretjük az Adagio-t, így mindenhova megyünk ahol fellépnek. Az ajándék, amit tőlünk kaptak egy általam tervezett savmaratott üveg, mely névre szóló. Azért kapták, mert ezzel szeretnénk valamit visszaadni abból, amit tőlük kapunk az előadások alkalmával. A mai este nagyszerű volt! Úgy gondolom, hogy az a stílus, amit ők képviselnek már hiányzott a mai zenei palettáról.

Fehér Ferenc
Először kicsit fanyalogtam, hogy a koncertjükre eljöjjek, de el kell jönni és megváltozik az ember véleménye. Voltam már olyan koncertjükön, ahol élő zene volt és fantasztkus élmény. A mostani koncert is nagyszerű volt, bár én kicsit rövidnek éreztem. Úgy éreztem, hogy váratlanul lett vége. Amin eddig voltunk mind hosszabb volt.
Hozzászólások
monik |  2007.10.27. 23:14
Kép
Kedves webmester! Nagyon jó az új weblap A székesfehérvári Adagio koncerten ott voltam a fiuk mint mindig jók voltak gyönyörüen énekeltek lenyügözték a közönséget.Szeretem őket hallgatni CD-én is de egy élő konce ÓRIÁSI ÉLMÉNY.Koncert után nagyon kedvesek voltak a fiuk dedikáltak,beszélgetek velünk.Köszönöm
webmester |  2007.10.08. 08:45
Kép
Jelentkezz be és ha ott jártál írd le a véleményed Te is!
Nincs jogosultsága hogy hozzászóljon a hírhez!

Bejelentkezés

Felhasználónév
Jelszó


Regisztráció
Elfelejtette jelszavát?

Támogatóink

Támogattuk